4 stjernerRødvin

Noemy, Barbaresco, Vigin, 2004, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
165,00 (149,00 v. 6 fl., 159,00 v. 6 fl.) hos Piemonte Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget lækker og harmonisk Barbaresco.

Vinen har en forførende duft af søde roser, som genfindes i smagen sammen med bl.a. lakrids.

Fyldig og med pæn dybde. Fin harmonisk struktur, relativt blid og venlig. Aktuel ganske sød, hvoraf en del af sødmen forekommer at stamme fra fadet, der ind imellem fornemmes klart.

Vinen har stof og harmoni nok til at sikre en gunstig udvikling i flere år fremover; og jeg er overbevist om, at den bliver endnu bedre ved yderligere nogen lagring.

Fire klare stjerner, og fire mønter (som efter 2012 er afløst af nye kvalitet-pris-symboler) for den ganske favorable pris.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

August 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.