Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Nipozzano, Chianti Rùfina Riserva, Frescobaldi, 2010, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
160,00 (135,00 v. 6 fl.) hos DoréDelicato

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Nydelig og velfriseret vin, der efter vores smag mangler noget spræl.

Venlig, fyldig, blid, meget harmonisk, overordentlig vellavet og ganske lækker. Smagen har en tone af svesker med et strejf chokolade. Lav syre af en Chianti at være.

Letforståelig og -fordøjelig. Dejlig at drikke, men vi savner noget toscansk autensitet og karakter, hvilket positivt anskuet givetvis vil gøre, at den kan drikkes med fornøjelse også af den del af publikum, der normalt ikke er så meget til italiensk vin.

Glas: Zalto universal.

April 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.