2 stjernerRødvin

Nebbiolo d'Alba, Due Corti, Tenute Costa, 2012 (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
125,00 hos Ubbe's Vinhandel

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ståltankslagret vin, som nok ville komme mere til sin ret med yderlige lidt lagring.

Duften går fra at være helt lukket til at åbne op med jord og lakrids. Smagen har i nogle timer et lidt syntetisk og bolsjeagtigt præg med hindbærparfume. Efter timers luft bliver vinen mere vinøs og velsmagende. Så yderligere en smule lagring vil givetvis gavne den. Lidt upoleret tannin strejfer munden.

Jeg har nok lidt svært ved at forstå meningen med vinen, som objektivt kunne fortjene mere end de to stjerner, der skyldes, at jeg (Preben der anmelder Nebbiolo-vine alene) keder mig i selskab med vinen.

Glas: Zalto universal.

November 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.