3 stjernerRødvin

Montefico, Barbaresco Riserva, Produttori del Barbaresco, 1999, 13,5% (Piemonte, Italien) L 3.167

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
350,00 (300,00 v. 12 fl.) hos Philipson Wine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ganske kraftig og rigeligt tør Barbaresco.

Vinen er for en Nebbiolo ret tæt at se til.

Duft af svesker, tjære, metal og fyrrenåle.

Smagen er ganske kraftig med bl.a. svesker og fyrrenåle. God friskhed og behageligt garvesyrestrejf. Traditionel stil. Ikke elegant.

Den tiltagende tørhed giver sammen med den "blommede" smagstype indtryk af en aldrende vin, som jeg sikkert ville have syntes bedre om i et yngre stadie.

Bemærk: Jeg kender ikke producentens aftapningspolitik, og da den smagte vin ikke er købt i Danmark, kan jeg ikke garantere at det er samme aftapning, og dermed heller ikke, at den her i landet forhandlede vin er helt identisk med den smagte.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

April 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.