3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Monsieur Grenache, Vin de France, Guillaume Gonnet, 2019, 15% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
59,00 hos bevco

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende dagligvin med god krydring, fint peberstrejf, rimelig friskhed og god lille struktur. På trods af den høje alkoholprocent er vinen hverken sød, fed, tung eller på anden måde "kvabset".

Fire stjerner fra Preben, tre fra Helle.

Vi købte vinen på Black Friday for 55 kr. og senere har den været på tilbud til 59 kr. i langt over en måned. Vi har derfor angivet 59 kr. som normalpris (der opgives til 99 kr.), idet vi tror det er mere retvisende.

Glas: Zalto hvidvin.

Marts 2023
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.