3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Monsieur Grenache, Vin de France, Guillaume Gonnet, 2019, 15% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
99,00 (tilbudspris: 59,00) hos bevco

Glimrende dagligvin med god krydring, fint peberstrejf, rimelig friskhed og god lille struktur. På trods af den høje alkoholprocent er vinen hverken sød, fed, tung eller på anden måde "kvabset".

Fire stjerner fra Preben, tre fra Helle.

Vi købte vinen på Black Friday for 55 kr. og kan se, at den i skrivende stund er på tilbud på 59 kr., hvilket kunne give indtryk af, at vinen jævnligt - eller altid - er på tilbud.

Glas: Zalto hvidvin.

Marts 2023
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.