5 stjernerRødvin

Mix 36, Toscana, Castello di Fonterutoli, 2011, 14% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
350,00; 1500 ml: 750,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Endnu en skøn vin fra Fonterutoli. Fremstillet af 36 forskellige udvalgte kloner af Sangiovese, spontangæret og lagret 22 måneder i 500 liters egetræsfade.

Vidunderlig duft og smag af stor vin, lidt krydret. Skøn syre, fin transparens. Smagfuld sødme, der både kan stamme fra drue og fad.

Vinen fremstår på samme tid moderne og helt klassisk. Vin og fad er perfekt afstemt. I det hele taget går alt op i en højere endhed.

Vinen er rund og elegant med silke-tanniner, og strukturen giver mindelser til Bourgogne.

Glas: Zalto bordeaux.

Maj 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.