3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Meros, Barbera d'Alba Superiore, Cascina Mucci, 2005, 14% (Piemonte, Italien) L B0206

99,00 (89,00 v. 6 fl., 96,00 v. 6 fl.) hos Piemonte Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Blød, harmonisk og ganske tæt Barbera.

Mørk og relativt enkel frugt, ganske stor fylde. Fadlagringen bidrager mere med afslibning af kanter end med egentlig smag.

Helle synes ganske enkelt at vinen er kanon-lækker, som hun udtrykker det. 4 klare stjerner fra hende. Jeg siger tre stjerner, synes vinen er god og vellavet, men jeg savner både friskhed og en mere nuanceret smag, og så oplever jeg vinen som rigeligt poleret.

August 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.