5 stjernerHvidvin

Maximin Herrenberg, 1896, Riesling, Alte Reben trocken, Qualitätswein, Carl Loewen, 2014, 12% (Mosel, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
185,00 hos Jørgensen og Co Vinimport (overgået til vinfoyeren)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Første dag er duften smuk, kompleks og herlig tysk Riesling, tør og samtidig med indslag af et nektaragtig element og akaciehonning. Herlig smag med perfekt balance mellem blid og distinkt syre og fornemmelse af sødme. Meget mættende og tilfredsstillende.

De følgende dage aftager sødmefornemmelsen noget, samtidig med at akaciehonning-smagskomponenten forbliver intakt. Flot vin med lang eftersmag.

Glas: Zalto hvidvin.

Januar 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.