Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
185,00 hos Le Pinard / 185,00 hos Sabortøren / 185,00 hos Provianten Gudhjem
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Bragende flot og meget karakterfuld Vin Doux Naturel fremstillet af økologiske druer.

Kompleks og meget anderledes duft end man er vant til i denne type vin. Superlækker smag, tilpas sød og meget åben frugt. Vinen er meget ren og saftig. Smagen har blommer, lakrids, søde krydderier, herunder nelliker. God længde med bitre kirsebærsten og vanilje. Flotte og meget velplacerede tanniner.

Renheden, saftigheden og den måde frugten helt utilsløret springer en i møde, giver indtryk af moderat svovling, hvilket i givet fald er med til at give vinen et noget anderledes udtryk og en anderledes smagsprofil end man almindeligvis finder i en sydfransk Vin Doux Naturel.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto hvidvin.

Oktober 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.