Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
5 stjernerSød vin

Maury, Grenat, Vin Doux Naturel, Domaine du Dernier Bastion, 2015, 15,5% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
149,00 hos Oxholm Vin
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Duft af druer og blommer. Smag med sveskeblomme, rosiner, kirsebær og lidt vanilje. "Rødvinsagtige" og velintegrerede tanniner. Passende sødmegrad og god koncentration. Super harmonisk. Dejlig lav alkohol (når man sammenligner med f.eks. portvin). Holder sig fint og er dejlig fra start til slut men er måske bedst et par dage efter åbning.

Preben, der anmelder vinen alene (Helle er mere til de fadprægede typer) finder denne type vin doux, hvor vægten er på frugt, skøn og uimodståelig. Smagstypen, den relativt moderate sødme og ditto alkoholprocent og den rødvinsagtige struktur går rent ind. Og denne vin er en god repræsentant for typen.

Glas: Zalto hvidvin.

December 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.