4 stjernerRødvin

Masùa di Jago, Amarone della Valpolicella Classico, Recchia, 2004, 14,5% (Veneto, Italien)

Kvalitet-pris: OK
177,00 (167,00 v. 12 fl.) hos Solarex Wines (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig Amarone med både kraft og blødhed.

Vidunderlig, vinøs duft og rigtig god smag. bl.a. tranebær, lidt chokolade og godt bitterstof. Også et lag af fin lys bærfrugt, der kontrasterer den mørke grundtone og giver liv. Fyldig med nogen sødme men også med fin friskhed. God dybde og fin struktur.

Der er tale om en Amarone af middel styrke, hvilket bl.a. ses af den for typen ikke for voldsomme alkoholprocent, der er med til at give vinen stor drikbarhed.

Oktober 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.