4 stjernerRødvin

Marun, Barbera d'Alba superiore, Matteo Correggia, 2015, 15% (Piemonte, Italien)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi kniber os lige op på fire stjerner. Vinen giver endnu ikke det fra sig, som kan forventes. Vores mange erfaringer med vinen har lært os, at den er bedst ca. i seksårsalderen.

Vinen giver duftmæssigt ikke så meget fra sig. Bedre i munden, hvor den indledningsvis er ret lukket. Ganske blød og med tæmmet syre. Den åbner kun langsomt, og det er de sidste glas giver en forsmag på, hvad vinen drejer sig om.

Glas: Zalto bordeaux.

Januar 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.