Kvalitet-pris: OK
249,00 (227,00 v. 3 fl.) hos vildmedvin (kundeklubfordele)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fadlagret i 18 måneder, 50% i 30 hl fade, 50% i franske barriques.

Selv om vi ved, at Marun typisk er bedst i en alder af ca. seks år, har vi svært ved ikke lige at skulle smage på den i et yngre stadie. Det er lidt svingende, hvad der kommer ud af det. I dette tilfælde er vinen et pænt stykke fra at performe optimalt, så nærværende anmeldelse yder den ikke retfærdighed men er kun et øjebliksbillede. Når den er på toppen (og da er den almindeligvis udsolgt), har vi den næsten altid til fem stjerner.

Vinen er noget lukket i næsen. God friskhed, blid syre. Lækker med stor harmoni, men vinen smager som en god mellemklassevin uden den "storhed" og det lækre fadpræg, som Marun kan have, når den er på toppen.

Vi lægger vores andre eksemplarer af vinen til gemning.

Glas: Zalto universal.

Maj 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.