3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Marun, Barbera d'Alba superiore, Matteo Correggia, 2012, 14,5% (Piemonte, Italien)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Marun har i årevis været vores favorit-Barbera. Vi kender den også så godt, at vi ved, at den i en alder på omkring seks år udfolder sig bedst. Alligevel kan vi aldrig dy os for at smage på den i et tidligere udviklingstadium for at følge den på vejen mod sit optimum.

Lidt støvet duft med en sprittet kant. Flot i munden med både frugt, sødme, fad og god syre. Har det for Barbera karakteristiske tanninfri udtryk.

Fire stjerner fra Preben, tre fra Helle, der finder vinen for ung og med et udtryk, der aktuelt domineres af for voldsom koncentration.

Vi gemmer vores andre flasker mindst et år.

Glas: Zalto bordeaux.

Oktober 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.