4 stjernerRødvin

Marun, Barbera d'Alba superiore, Matteo Correggia, 2010, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
240,00 hos VinStedet

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig dejlig Barbera, der har den bedste tid foran sig.

Vinen lægger duftmæssigt ud med karamel og vin i nævnte rækkefølge. Karamellen dæmpes heldigvis klædeligt ved luftning.

Smagen er enormt lækker og relativt enkel på den gode måde, kirsebær med gode kernebittertoner, god syre og friskhed. Skøn finale med god længde. Ikke uden elegance.

Vinen river aktuelt en smule, er en anelse kras, og den virker også endnu en smule uforløst, så vores bud er, at den vil vokse og finde sig selv ved yderligere nogen lagring, hvilket passer meget godt med, at vi har haft de bedste oplevelser med tidligere årgange af vinen i 5-6 års alderen.

Glas: Zalto bordeaux.

Marts 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.