5 stjernerNyvurderingHvidvin

Magic Mountain, Rüdesheimer Riesling Trocken, Leitz, 2007, 12,5% (Rheingau, Tyskland)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
89,00 hos Atomwine (restslag)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Skøn og uimodståelig vin med tilpas af det hele. Lige i øjet hos mig (Preben der anmelder vinen alene).

Olieret, frisk og fyldig duft. Fuldsmagende og pragtfuldt frisk med en vidundersyre. Livfuld og liflig. Efter min smag helt tilpas tør. Flintet og samtidig blød og middeldyb mineralitet. Alt hænger helt harmonisk sammen.

Vinen er på samme tid meget appetitvækkende og læskende, og den byder også på den lille "modstand", som for det meste klæder en vin og gør at den ikke glider alt for let ned.

Hvis jeg skulle vælge én vin til den øde ø, en vin, som jeg kunne drikke hver dag uden at blive træt af den, ville denne være blandt de nominerede.

Vinen blev første gang anmeldt februar 2009, hvor den fik fire "store" stjerner.

Juli 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.