Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerHvidvin

Mâcon-Vinzelles, Le Clos de Grand-Père, La Soufrandière, 2007, 12,5% (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
119,00 hos Vigneron Wine Company (ophørt)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig, smagfuld og på den gode måde lidt stilfærdig vin. Her er vi meget langt fra den buldrende og smør-nødde-fede Chardonnay-stil.

Vægten er på smagfuld frugt. Elegant stil. Vinen udtrykker sig aktuelt diskret og lidt reserveret. Antydninger af blid mineralitet.

Vinen vinder ved luftning og vil ifølge producentens hjemmeside, der er fuld af detaljer for hver enkelt vin og hver årgang, først for alvor vil vise hvad den kan om 1-2 år.

Vinen er fremstillet efter biodynamiske principper.

Billeder:

Jean-Guillaume og Jean-Philippe Bret, La Soufrandière

Smagning hos La Soufradière

Maj 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.