2 stjernerHvidvin

Mâcon-Burgy, En Châtelaine, Verget, 2004 (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
119,00 hos NordicWineShop (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi har efterhånden ganske mange erfaringer med de hvide Mâcon-vine, som vi er meget glade for. I En Chatelaine her kan vi dog ikke genkende noget der ligner Mâcon - og heller ikke en gang Chardonnay! Tværtimod giver vinen associationer til den meget anderledes Sauvignon Blanc, hvilket er meget mærkeligt.

Støvet duft og smag af græs og citrus. Desuden smage af stikkelsbær og hyld. Frisk på grænsen til det syrlige. Udpræget mineralsk, flintet.

Typiciteten må, som det fremgår af ovenstående, siges at være helt i bund. Men derudover er vinen ren og OK at drikke, isoleret set til tre små stjerner.

Vi vurderede vinens pris til max 70 kr.

December 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.