4 stjernerRosévin

Luberon, Domaine Saint Jean, Maison Meï, 2019, 13% (Rhône, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af Grenache Noir, Syrah, Grenache Blanc.

Frisk med lidt urtede toner og uden den for rosé ellers så karakteristiske bitterhed. Dejlig.

Glas: Zalto hvidvin.

Bemærk: Man kan ifølge vores erfaringer ikke nødvendigvis regne med, at forhandlerens normalpris er retvisende. Vi har de sidste måneder oplevet flere uskønne "uregelmæssigheder". På baggrund af, hvad vi har iagttaget, kan det f.eks. tænkes, at nærværende vin efter tilbudets udløb får normalprisen 79 kr. - altså den i skrivende stund gældende tilbudspris - eller at tilbudsperioden i flere omgange vil blive forlænget.

August 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.