Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4,5 stjernerRødvin

Lohsa, Morellino di Scansano, Poliziano, 2011, 14% (Toscana, Italien) L12 326

Kvalitet-pris: OK
129,95 (100,00 v. 6 fl.) hos Supervin
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Forførende lækker vin med appel både til Toscana-elskere og et bredere publikum. Vinen er fremstillet af 85% Sangiovese og 15% Ciliegiolo lagret otte måneder i brugte barriques og tonneaux af fransk egetræ.

Super-vellavet, moderne og velsmagende vin i international stil. God smagsfylde, fløjlsbløde tanniner og blid syre. Selv om vinen ikke er egentlig bærsmagende men først og fremmest meget vinøs i sit udtryk, så er nærmeste smagsassociationer mørke kirsebær med et strejf mørk chokolade. Tør og med antydning af en blid varm tone. Meget balanceret.

Fem stjerner fra Helle, fire solide fra Preben.

Glas: Zalto universal.

Marts 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.