Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Lodola Nuova, Vino Nobile di Montepulciano, Ruffino, 2000, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
79,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny) (79,95 - 109,00)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

79,95 er meget billigt for en Vino Nobile, men der er da heller ikke tale om et eksempel på, hvor flot denne vintype kan være. En lille Vino Nobile er der tale om.

Vinen forekommer flad og kedelig umiddelbart efter åbning, men den bliver markant bedre ved luftning. Rigtig spændende bliver den aldrig, blot en OK, ret traditionel mellemklasse Sangiovese vin.

Måske vinen vil blive bedre ved yderligere nogen lagring, men der er ikke rigtig noget, der frister os til at gøre eksperimentet med flere flasker.

Kvalitet-pris-vurderingen gælder for prisen i SuperBest Espergærde.

Maj 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.