2 stjernerRødvin

Locorosso, Barco Reale di Carmignano, Pratesi, 2012, 13,5% (Toscana, Italien) L.280114

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
75,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af 90% Sangiovese og 10% Cabernet Sauvignon lagret på ståltank.

Vinen er livlig i munden nærmest som en naturvin. Strukturen er harmonisk, men smagen er noget besynderlig. Nævnte livfuldhed, der næsten er som en prikken på tungen, kombineret med smagen får os til at spørge os selv, om vinen ved en fejl er eftergæret en smule på flasken.

Også Locorosso, Rosso Toscano fra samme producent var atypisk livfuld for en ikke-naturvin, og hvad vi der associerede som iltet, kan måske også have været en let eftergæring. Uanset hvad giver det indtryk af, at der er et eller andet i produktionen, som producenten ikke har styr på.

Glas: Zalto hvidvin.

Februar 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.