4 stjernerHvidvin

Liter, Riesling trocken, Rings, 2016 (Pfalz, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
1000 ml: 109,00 hos MIVine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Indbegrebet af en terrassevin, fungerer fantastisk under bagende sol med sin lethed, velsmag og friskhed.

Umiddelbart efter åbning - og smagt indendørs i regnvejr - kan vinen virke lidt spinkel. Den har ungdommelig frugt, som jeg (Preben, der anmelder tysk Riesling alene) synes bedre om 2-3 dage efter at flasken er åbnet.

Vinen er helt tør og citrusagtig. Drukket undendørs i solskinsvejr får man - på den gode måde - associationer til havvand både i duft og smag. Læskende, forfriskende og ikke berusende.

Glas: Zalto hvidvin.

Juli 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.