Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Lirac, Domaine Pierre Usseglio & Fils, 2014, 15% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
129,00 hos The Wine Company

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Varm og meget åben vin med stor smagsfylde. Fremstillet af 60% Grenache, 20% Mourvèdre og 10% Cinsault, halvdelen lagret i beton, den anden halvdel i demi-muids.

Meget ekspressiv og åben duft. I munden lægger vinen ud med fuld blæs på, den er stærk og varm, lige før det er for meget af det gode. Men med luftning, mad og i et stort glas ender vinen med at fremstå åbent velsmagende, med stor frugt i den lyse afdeling og lidt peber, balanceret inklusive god friskhed. God livfuldhed i munden.

Smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto bordeaux.

April 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.