4 stjernerRødvin

Lirac, Château Mont-Redon, 1999, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
115,00 hos Frederiksberg Vinimport (sælger ikke længere en detail)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Denne vin er noget af det mest elegante, vi har smagt fra den sydlige Rhônedal. Selvfølgelig har den kraft, men det er noget så modsætningsfyldt som yndefuld kraft.

Meget flot vin. Fin smagsfylde af lyse røde bær, især hindbær og ribs. Slank med god syrefriskhed parret med en blød og cremet overflade. Meget harmonisk. Eftersmagen har et diskret strøg af peber

Vinen beviser at 13,5 % alkohol ikke behøver at gøre en vin hverken tung, plump, syltetøjs- eller grødagtig. Denne er tværtimod fin og overordentlig smagfuld.

November 2002
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.