2,5 stjernerRødvin

Les Oliviers, Pays d'Oc, Jean-Louis Denois, 2010, 13,5% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
99,75 hos Bichel Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Der er altid en risiko for at en Languedoc-vin kan udløse delte meninger hos os. Og det sker med denne vin, som Helle irriteret tildeler én stjerne, mens jeg er på fire. Det er især vores forskellige sødmetolerancer, der her er afgørende.

Vinen er fremstillet af 85% Syrah.

Duft med vinøse bær, mokka, kraftig og sød krudtrøg samt kalk. Sødmen kan opfattes som noget kvalm, og det er udpræget Helles oplevelse, at den høje sødme både i duft og smag er kvalm og frastødende.

I munden er vinen blid med smukt integrerede tanninier og efter Prebens mening meget velsmagende.

December 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.