Kvalitet-pris: OK
75,00 hos Bendix Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Her har vi en af de sydfranske rødvine, som er så solmodne, at vi synes det er for meget af det gode. Vinen er stærk, koncentreret med kraftig og (for) sød frugt. Vinen mangler tilmed friskhed, så den fremstår alt i alt noget tung og ufrisk. Alkohol 14%.

Vinen er på egne betingelser vellavet, så vores relativt lave vurderinger skyldes personlig smag.

Vi valgte at åbne en anden vin fra samme forhandler i stedet: Côtes du Rhône fra Domaine des Espiers, 2004. (Se anmeldelse her.) Selv om den også indeholder 14% alkohol, er den ifølge vores smag langt mere drikbar med både friskhed og livlighed. Og så er den oven i købet lidt billigere.

Når vi vurder kvalitet-pris til OK for Les Garrigues, skyldes det dens objektive kvaliteter: Der er OK valuta for pengene, hvis man kan lide den type vin.

Juli 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.