Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Le Truand, Coteaux du Languedoc, Mas Jullien, 2012, 12% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
175,00 hos Vinova

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ifølge forhandleren er vinen fremstillet primært af Mourvèdre.

Endnu et eksempel på, at hverken flaskens etiket eller forhandlerens beskrivelse gør opmærksom på, at vi har at gøre med en lavt svovlet vin, hvilket duft og smag umiskendeligt tyder på.

Duften er naturvinsagtig med støvede bær. Smagen er let naturvinsagtig (og vinen anmeldes derfor af Preben alene) med mørk og noget landlig frugt med en lidt bitter eftersmag. Stor smagsfylde, og vinen virker ikke let trods den lave alkoholprocent.

Moderat underholdningsværdi.

Glas: Zalto hvidvin.

Oktober 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.