3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Le Trame, Toscana, Le Boncie, 2017, 13,5% (Toscana, Italien) L. 05/19

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
300,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af 90% Sangiovese og 10% andre lokale druesorter lagret ca. 24 måneder på store fade.

Atypisk stil formentlig grundet en hos producenten let naturvinsagtig indstilling og formentlig moderat svovling.

Noget pudsig duft med frugt, der forekommer oxideret. Helt anderledes - og meget bedre - smag med gode og friske bær med lidt sødme. God koncentration; vinen er dog ikke tæt men derimod transparent og ren. Tanninerne indgår harmonisk.

Til prisen vil man her i Toscana (vinen er fra det Chianti Classico området) forvente en ganske stor vin. Det er der ikke tale om. Vinen glimrer mest ved sin renhed og en vis saftighed.

Fire stjerner fra Preben, tre fra Helle.

Glas: Zalto bordeaux.

Juni 2021
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.