2 stjernerRødvin

Le Cochet, Anjou Villages, Domaine FL, 2017 (Loire, Frankrig)

Det er ikke hver dag, vi kommer forbi to utilfredsstillende vine, som ved sammenblanding bliver værd at drikke. Men det skete her med to Loire-vine på Cabernet Franc. Den første var nærværende Anjou Villages, som var mørk og med meget tør frugt. Her var intet af den charme som Cabernet Franc typisk udviser i Loiredalen.

Den gad vi ikke drikke, så vi valgte at knappe en Loire-Cabernet-Franc-vin nr. 2 op, en vin med overdreven og sødmefuld frugt - læs anmeldelsen af den vin her. Blandet i forholdet 1:2 kreerede vi en vin, der kunne have fået tre stjerner.

Glas: Zalto universal.

August 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.