Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Le Bon, Terrasses du Larzac, Mas Jullien, 2012, 13,5% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

225,00 hos Vinova

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

En vin som vi er meget uenige om. Der er fire stjerner fra Preben, der finder vinen flot og som endda har femstjernede øjeblikke, mens der er to fra Helle, som står af grundet en bitterhed, som hun ikke kan have.

Vinen er på samme tid mørk og alvorlig i udtrykket, samtidig med at den har en lethed over sig. Der er en bitterhed i finalen, som altså kan genere bitter-følsomme smagsløg.

Grundet den store uenighed har vi undtagelsesvis ikke vurderet pris-kvalitetsforhold.

Glas: Zalto bordeaux.

Oktober 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.