3 stjernerRødvin

Laurent B., Côtes du Rhône, Domaine Brusset, 2014, 13% (Rhône, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Da vinen hverken er økologisk eller biodynamisk, og da bagetikettens beskrivelse ikke siger noget om lav svovling, og da samme vin i årgang 2010 smagte helt "almindeligt", troede vi, at der var tale om en konventionel vin. Men vinen er tydeligvis lavt svovlet, hvilket sætter sit tydelige præg på den naturvinsagtige duft og smag. (Vinen er derfor anmeldt af Preben alene.)

Næsen udvikler sig fra primært at bære præg af den lave svovling til med luftning at gå over i et støvet stadium for til sidst at lade noget regulær frugt dukke frem. I munden er vinen saftig, livfuld og ganske læskende Frugten er tør, spinkel og ikke særlig givende.

Alt i alt en naturlig, let og læskende frikadelleskubber.

Glas: Zalto universal.

September 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.