4 stjernerRødvin

Langhe Rosso, Turrion, Gagliasso, 2010, 14,5% (Piemonte, Italien) L 3LR1

Kvalitet-pris: OK
168,00 hos VinoTheket
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget velbygget og vellykket blanding af 50% Nebbiolo, 40% Barbera og 10% Albarossa 10% lagret 18 måneder i franske barriques.

Mørk, tør og letkrydret duft. I munden er der en velafstemt astringerethed fra Nebbiolo fint parret med et tilskud af på samme tid umiddelbar og seriøs velsmag fra Barbera. Tør frugt med en diskret strejf meget mørk chokolade. Fin kombination af mild strenghed og stilfærdig venlighed.

Meget dejlig vin. Fire store stjerner.

November 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.