4 stjernerRødvin

Langhe Nebbiolo, prinsiòt, Fratelli Alessandria, 2011, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
145,00 hos DoréDelicato

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Forførende og lækker Nebbiolo-vin.

Lys rød. Duft af friske jordbær og dejlig jord. Livlig mundfornemmelse. Ganske tæt og umiddelbar smag med lyse bær som både kan associeres med Pinot Noir og den fine bær-/lakridssmag, som man ind imellem kan finde i vine fra Sydrhône. Milde og elskværdige tanniner, pæn syre.

Vinen har tilløb til at kunne betegnes elegant, men dens pågående udtryk, den høje alkohol og den fornemmelse af sødme, der kan være alkoholens ledsager, trækker i den modsatte retning. Så vinen opleves som en kombination af en vis elegance og en korporlig robusthed.

Glas: Zalto bourgogne.

(Nebbiolo-vine anmeldes af Preben alene.)

September 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.