Kvalitet-pris: OK
165,00 hos Clemmensen Wine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Duft med lidt læder og især skosværte med lidt frugt nedenunder. I munden er vinen ganske fyldig, og der indledningsvis lidt frugtighed. Mærkbare og alligevel relativt blide tanniner, der passer til vinens udtryk. Balanceret.

Med tid og luft er det som vinen bliver tørrere og mindre frugtig - og dermed også kedeligere. Jeg (Preben der er alene om at nyde Nebbiolo) starter på fire stjerner og ender på tre.

Glas: Zalto bourgogne.

December 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.