Kvalitet-pris: OK
150,00 hos Clemmensen Wine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er lagret 18 måneder i ældre, store fade af slavonsk eg.

Duft med jorbær, støv og et cremet element. I munden svinger vinen noget frem og tilbage; det ene øjeblik er den helt blød og venlig, det næste viser tanninerne tænder, dog altid i moderat grad, så vinen er væsentlig mildere end f.eks. en Barolo.

Vinen er lækker, har god smagsfylde med en lidt sødlig frugt, der er bakket op af gode syre. Det cremede element genfindes i smagen.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto bourgogne.

Januar 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.