Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
150,00 hos DoréDelicato

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende Nebbiolo-vin, velsmagende og med god lille struktur.

De første fem minutter efter åbning giver vinen stort set intet fra sig, men den vågner hurtigt op til dåd med en duft af vinøse søde bær og lidt læder. Smagen følger efter lidt senere. Mundfornemmelsen er harmonisk og lækker med let ru fløjsltanniner, og vinen er i det hele taget meget harmonisk og vellavet.

Vinen er en glimrende demonstration af Nebbiolo-druens egenskaber, og er man skræmt over en Barolos voldsomhed, kan man med fordel prøve kræfter med denne vin, som har tanninerne men i mindre omfang og i relativt venligt og civiliseret udtryk. Det illustreres af at Helle godt kunne nyde vinen sammen med mad, mens hun næppe ville drikke et glas for nydelsens skyld uden mad.

Glas: Zalto universal.

August 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.