2 stjernerRødvin

Langhe Nebbiolo, Baricchi, 2003, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
117,00 hos Carlo Merolli

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vin i tør-frugtig stil. Jeg (Preben) synes den er kedelig.

Ret tilbageholdt duft af tør frugt med et metallisk indslag. Balance og renhed er i orden. Også smagen er tørt frugtig, for tør stil til min smag. Ret enkel. Meget af tiden er der i eftersmagen bittertoner, som mine smagsløg oplever som ramme og beske - ubehageligt.

Det er subjektive smagsforhold, der gør, at jeg ikke kan komme højere end to stjerner: Vinen giver mig ingen drikkeglæde. Men teknisk set er fejler den ikke noget.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

September 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.