Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
1 stjerneBoblende vin

Lambrusco rosé, Ca' De' Medici, 2004, 10% (Emilia Romagna, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
18,95 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Føj hvor er den ulækker. Vi mistede drikkeappetiten allerede ved at lugte til vinen: fæl og uren lugt. Smagen var knapt så grim, men grim var den, uren og kunstig. Vi lod glassene stå. Nok den dårligste vin vi har smagt i de små fem år, vi har anmeldt vin her på nettet.

Kunne vi så ikke have sagt os selv det på forhånd? - en Lambrusco til 18,95...Tja, da det af helt uforståelige og nærmest naturstridige grunde faktisk tidligere er lykkedes at købe en drikbar vin i Netto til under 20 kr., og da vores generelle tillid til Netto som vinforretning på sit niveau er OK, og da den danske sommer overraskede os ved at være varm og dermed opfordre til letsindig uhøjtidelighed, og da al rosévin var udsolgt i Netto den dag vi stod og skulle bruge en, ja så røg Lambrusco'en i kurven.

Vi advarer på det kraftigste!

Juli 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.