4 stjernerRosévin

Lagrein rosè, Alto Adige, J. Hofstätter, 2012, 13% (Trentino-Alto Adige, Italien) L221131

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
60,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Relativt mørkt farvet rosé, velsmagende.

Vinen har god frugt og fylde samt pæn syre og ok længde. Fin lille bitterhed skaber lidt dybde.

Normalt lader vi altid en vin, som vi har bumlet hjem i bilen efter køb, hvile i 14 dage, før vi drikker den. Og normalt køler vi vores vine i roligt tempo i køleskab. Men da det varme vejr og strålende solskin pludselig fik os til at ville have netop denne vin, så vi stort på "reglerne", så vinen er drukket få dage efter hjemtransport og blev lynafkølet i fryseren. Den virker nu robust nok til ikke at have lidt under nogle af delene.

Og netop hvad angår denne type "højsommer-brug" (jo sådan var vejret, selv om det kun er maj), så har vinen måske nok lidt mere tyngde til at være optimal til denne type brug, nok bl.a. grundet de 13% alkohol.

Vores kvalitet-pris-vurdering refererer som altid til etstyksprisen.

Glas: Zalto hvidvin.

Maj 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.