2 stjernerRødvin

La petit ourse, Côtes du Rhône, Pascal Chalon, 2013, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
130,00 hos Le Pinard (ophørt) / 130,00 hos Sabortøren / 130,00 hos Provianten Gudhjem

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lavtsvovlet, økologisk vin fremstillet med naturgær. Årgang 2012 blev ifølge producentens hjemmeside fremstillet af 60% Syrah og 40% Grenache.

Vinen lægger umiddelbart efter åbning ud med en (almindeligt forekommende i naturvin) ikke så køn næse med gummi, tovværk og en smule bær i baggrunden. Duften "normaliseres" noget med luftning.

I munden er vinen ren og saftig. Smagen er mørk, frugtfattig og ganske anæmisk. Ganske høj syre og astringerende, lidt grove og let bitre tanniner. Alt i alt ikke særlig indbydende. Bedst sammen med mad.

Glas: Zalto universal.

September 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.