Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
70,00 hos Maglegaard Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi nåede at drikke otte flasker af samme vin i årgang 1996, da vinen var 6-7 år gammel, hvilket var en stabilt god oplevelse. På den baggrund skuffer årgang 2003 markant. Den er godt nok kun knapt 2 år gammel, men det kan næppe alene gøre forskellen.

Vinen har fine, vedvarende bobler, men den er aktuelt ganske ufrisk med en grad af sukret sødme, der kan undre. Faktisk smager den sødere end demi sec. (Den passer godt sammen med et stykke Ferrero Rocher, ville sikkert også gå godt sammen med kransekage.) Er det 2003-hedebølgen, der har givet for meget sukkerindhold i druerne, sukker der måske mere passende kunne have været udgæret i højere grad med mere tørhed til følge?

Vi gemmer vores anden flaske nogen tid i håb om at det kvalme fordamper.

Juli 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.