4 stjernerRødvin

La Braccesca, Vino Nobile di Montepulciano, Antinori, 2000, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
149,00 (vejledende pris) (Importør ukendt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Et skoleeksempel på hvor teknisk perfekt en vin kan være. Der er simpelthen ingen fingre at sætte på noget som helst: Fuldendt balance og renhed.

Men nu er teknik jo ikke alt; udtrykket, stilen og den subjektive oplevelse deraf tæller jo også. Og her er vinen efter Prebens smag lovlig pæn og poleret, mens Helle nyder blødheden og de slebne kanter. En vin, som vil kunne værdsættes også af et publikum, der ikke er "Sangiovese-tilvænnede", international stil.

Velsmagende og også god til mad.

Prisen er i overkanten, nok grundet Antinori-navnet.

December 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.