3 stjernerRødvin

l'Oiselet, Vin de France, Yannick Pelletier, 2013, 13% (Languedoc-Roussillon, Frankrig) LOT 013

Kvalitet-pris: OK
125,00 hos Vinova

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er ifølge forhandleren fremstillet af Carignan, Grenache, Syrah og Cinsault, ikke tilsat svovl og lagret 100% på cementtank. Etiketten er uden årgang, men proppen siger 2013.

Enkel, på samme tid mild og pænt koncentreret frugt med en lakridskomponent i første del af eftersmagen. I både duft og smag fornemmes at vinen er uden svovl, men den smager glimrende.

Til at begynde med er vinen meget åben med parfume og sødme. Det er som om den lukker lidt ned og bliver tørrere med luftning.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto bordeaux - men vinen er meget fleksibel med glasstørrelse.

November 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.