2 stjernerRødvin

l'égrégore, Saint-Joseph, Didier Cornillon, 2007, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
125,00 (33,00 v. 6 fl.) hos Vinmand (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

I næsen er der masser af sød syltetøj på uvinøs manér. Også smagen er udpræget syltetøjsagtig, og der er ristet fad i lange baner. Både syltetøjsaspektet og det voldsomme fadpræg bidrager med en sødme, der for længst har passeret vores "smertegrænse".

Med sin overeksponerede og vamle fremtoning, forekommer vinen os vulgær.

Når vi ser bort fra vores personlige smag, som er afgørende for stjernetildelingen, så er vin og fad sådan set balanceret i forhold til hinanden - der er fuld drøm på begge dele. Så er man til denne prangende fuld-fart-frem-stil, så får man et glas på egne betingelser vellavet og "imponerende" vin, der er sin pris værd.

Maj 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.