Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
1 stjerneRødvin

L'Affable, Côtes du Rhône, Domaine Wilfried, 2016, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Sidste årgang af denne vin har vi haft stor fornøjelse af, men vores fornemmelse er, at producenten med den nye årgang har eksperimenteret med nedsættelse af svovltilsætning.

Indledningsvis spøjs og formentlig reduktiv lugt med bl.a. gummi. Det pifter af, og der kommer en mere normal næse, der dog antyder lav svovling; den er ganske mostet og med en frastødende barkagtig lugt.

I munden er vinen rå og uharmonisk med hård tannin og mager frugt. Og den smager ikke godt.

Marts 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.