4 stjernerHvidvin

Kalkofen, GG, Riesling, Von Winning, 2012, 13% (Pfalz, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
249,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig vin der udvikler sig gunstigt over en lille uges tid.

Vinen lægger dag et ud i relativt letdrikkelig stil med bl.a. smage af ananas og gule stikkelsbær. Dage efter opleves vinen som mere ædel, og fint doserede fadtoner kommer til. Gennemgående ret blidt udtryk.

Vinen er harmonisk, lækker og helstøbt, men den tænder ikke for alvor op under min (Preben, der smager og anmelder tysk Riesling alene) begejstring. Og jeg oplever ikke, at vinen giver oplevelse fra sig, der modsvarer prisen. Men med dens udvikling i flasken kan det tænkes, at det kan komme ved yderligere lagring.

Glas: Zalto bordeaux.

November 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.