Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.
Ganske personlig vin, der skal have noget luft for at blive attraktiv.
Umiddelbart efter åbning har vinen en spøjs - for ikke at sige uskøn - gummiagtig duft med lidt frugt i baggrunden. I munden forekommer vinen på samme tidspunkt noget primitiv med skarp og hård syre, der har et eddikeagtigt strejf. Smagen er her bedre end lugten, uden at der er tale om decideret velsmag.
Luft gør underværker. Duften "normaliseres", frugten kommer i front. I munden bliver vinen blødere og meget mere harmonisk, og en enkel og god frugt træder frem. Stadig høj friskhed.
Vinen har sin egen stil, som man lige skal vænne sig lidt til. Og vi gætter på, at den er fremstillet ud fra en målsætning om at manipulere meget sparsomt med naturen. Der kunne være tale om spontangæring og lav svovling.
Da der er tale om en ret enkel vin, hvor vi ikke kan spore fadlagring, opleves prisen som ganske høj.