3 stjernerRødvin

Istriciaia, Maremma Toscana, La Querciolina, 2005, 13,5% (Toscana, Italien) L 12/08

Kvalitet-pris: OK
109,00 hos Brunellovin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

På sin vis harmonisk og tydeligt vellavet vin men med en efter vores smag overbetonet sødme.

Vinen er på samme tid kælen og indsmigrende, og så har den ganske præsente tanniner, der dog bliver blide og som sammen med en vis fornemmelse af fedme pakker frugten ind på harmonisk maner.

Sødmen er for os for meget både før og sammen med maden, men gør at dessertvin ikke mangles efter maden.

Producenten har hidtil balanceret meget fint mellem en stil der er pleasende, men som også kan værdsættes af mere garvede vinnydere. Vi håber ikke at balancen er ved at tippe til den ifølge vores smag forkerte side.

Maj 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.