Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Il Grigio, Chianti Classico Riserva, San Felice, 2012, 13% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
115,00 i Bilka / 119,00 i føtex / 119,00 i føtex food

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget lækker og pleasende vin fremstillet af Sangiovese lagret to år på fad, 80% slavonske 60 og 90 hl fade, 20% franske barriques.

Flot duft og smag med en del fad, der klæder vinen. Meget modne, blide og velintegrerede tanniner af moderat styrke. Vi kunne godt have brugt noget mere syre til at give mere friskhed.

Hos os vil vinen have funktion af "Helles redningsvin". D.v.s. når jeg serverer en vin, der f.eks. er for tannisk eller på anden måde for skrap til Helles smag, så snupper hun en Il Grigio. Syremanglen gør, at jeg ikke ønsker at gensmage den. Til gengæld vil vinen givetvis kunne gouteres og nydes af alle, også dem der normalt finder italiensk vin for "syrlig".

Glas: Zalto universal.

August 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.